Om mig

Katrines Private Pasningsordning

                           Om mig:

 

Jeg hedder Katrine og er 31 år gammel. Jeg bor i Hørning i et dejligt stort hus med en lækker have, der er tilpasset små børn. Huset er beliggende på Toftegårdsvej.Jeg har to børn. En dreng på 6 år, der går i skole og en pige på 3 år, der går i børnehave. Jeg bor sammen med min kæreste Marcel, der arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue her i Hørning.

 

Vores hus er godt indrettet til dagpleje, og vi har god plads at lege på indenfor. Udenfor har vi en stor have, med et indhegnet område til dagplejen. Her er der legehus, sandkasse, rutsjebane m.m. Det er også her kaninerne og hønsene holder til. Derudover har vi en stor køkkenhave, som vi høster fra det meste af året. Vi har en overdækket terasse, hvor børnene kan sove tørt i regnvejr. På den anden terasse er der mulighed for at cykle, køre på scooter, tegne med kridt og meget mere. 

 

Jeg er uddannet tegnsprogstolk, og har arbejdet indenfor dette felt fra år 2013-2018. 

Inden jeg begyndte på tolkeuddannelsen, studerede jeg psykologi på Aarhus Universitet i 2 år. Min store interesse ligger indenfor psykologi og pædagogik, og derfor glæder det mig, at et er dét jeg kan arbejde med hver dag. Tegnsproget kan jeg kombinere med pædagogikken ved at bruge babytegn med børnene. Det giver en unik mulighed, for at kommunikere med børnene i en tidlig alder.

 

Jeg har en stor viden om sanseintegration hos børn, som jeg har tænkt mig at bruge i det daglige arbejde. 

 

 

Som person, er jeg meget kreativ. Jeg elsker at lave forskellige kreative projekter, og jeg er glad for at fordybe mig i at tegne/male, klippe/klistre og andet sjovt sammen med børn.

Jeg er en nærværende og rummelig person med en stor tålmodighed, og jeg vil glæde mig til at tage mig af jeres børn.